Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική   συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr, την  Τρίτη 29  Μαρτίου 2022 με ώρα έναρξης   12:00 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω   θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

1. ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΡΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠ  ΑΡΙΘΜ. 4410/22-06-2021  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ-ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΚΩΔ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ-2021), ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2 (Α.Π.2) «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΤΟΔΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021 ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠ. ΑΡ 05/2022 ΜΕΛΕΤΗΣ.

2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του Πρακτικού IΙ της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου:  «ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΕΡΓΟΤΑΞΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ».

3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  του Πρακτικού IΙ της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΟΔΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΟΧΙΟΥ».

4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης παράτασης του έργου:  «Ανάπλαση πυρόπληκτων οικισμών Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».

5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης παράτασης προθεσμίας του έργου : «Κατασκευή τοιχίων  αντιστήριξης και τεχνικών έργων Δ.Ε. Κύμης».

6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης εισηγητικής  έκθεσης  4ου Τριμήνου Οικ. Έτους 2021.

7. Λήψη απόφασης περί παραίτησης από την άσκηση ενδίκου μέσου της ανακοπής κατά της με αριθ. ΔΔΠ 177/2022 διαταγή πληρωμής του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά.

8. Λήψη απόφασης περί παραίτησης από την άσκηση ενδίκου μέσου της έφεσης κατά της με αριθ. 38/2021 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ταμυνέων.

9. Λήψη απόφασης περί παραίτησης από την άσκηση ενδίκου μέσου της έφεσης κατά της με αριθ. 14/2022 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδας.

Ο  Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος