Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης, Πληροφόρησης & Έρευνας του Καρκίνου «ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

Προς: Μέλη του ΝΠΔΔ «Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης, Πληροφόρησης και Έρευνας του Καρκίνου Γεώργιος Ν. Παπανικολάου» Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης Διοικητικού Συμβουλίου  του ΝΠΔΔ «Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης, Πληροφόρησης και Έρευνας του Καρκίνου Γεώργιος Ν. Παπανικολάου» Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική συνεδρίαση του ΝΠΔΔ «Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης, Πληροφόρησης και Έρευνας του Καρκίνου Γεώργιος Ν. Παπανικολάου» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού δια περιφοράς την Δευτέρα  18 Απριλίου  2022 με ώρα έναρξης   11:00 π.μ. και λήξη 11:30 π.μ. προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για το παρακάτω θέμα της  ημερήσιας διάταξης:

Λήψη απόφασης περί  ανοίγματος λογαριασμού ταμειακής διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδος και ορισμός εκπροσώπων.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με ενημέρωση για το  θέμα  μέσω e-mail και τηλεφώνου και η ψηφοφορία θα γίνει μέσω e-mail  στο σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Ο Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος