Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ – ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 29 Απριλίου 2022
ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική   συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού  με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr,  την  Πέμπτη  5 Μαΐου 2022 με ώρα έναρξης   12:30 μ.μ.,  προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω   θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:
1. Λήψη απόφασης περί  έγκρισης ή μη πρακτικών Ι και ΙΙ της επιτροπής του διαγωνισμού για την προμήθεια απορριμματοφόρου οχήματος (τύπου πρέσας) με σύστημα πλύσης κάδων.
2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη  1ουΑ.Π.Ε. για το έργο: «Κατασκευή Παιδικής Χαράς  ΤΚ Αργυρού».
3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  1ου ΑΠΕ  και 1ης  ΣΣΕ του έργου : «Βελτίωση οδών πρόσβασης ΣΜΑ  Αλιβερίου και ΣΜΑ  Κύμης α/α 4 της πράξης 5001255».
4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη  παράτασης προθεσμίας του έργου:  «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
ΚΥΜΗΣ» του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου».
5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη  παράτασης προθεσμίας του έργου:  «Ασφαλτοστρώσεις κοινοτικών δρόμων Κοινότητας Ζαράκων».
6. Λήψη απόφασης περί ακύρωσης της διαγωνιστικής διαδικασίας και εκ νέου δημοπράτηση του έργου : «Ασφαλτοστρώσεις  ΔΕ  Αυλώνος»  με αριθ. ΕΣΗΔΗΣ  187654.
7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄ αριθμ. 10/2022 μελέτης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΟΔΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ»  και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης  του.
8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης των όρων διακήρυξης του έργου : «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΟΔΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ» .
9. Λήψη απόφασης περί συγκρότησης επιτροπής για τη διεξαγωγή διαγωνισμών συμβάσεων, έργων, μελετών και παροχή τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών και δόμησης –τμήμα τεχνικής υπηρεσίας για το έτος 2022.
10. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  ή μη πιστοποίησης αδυναμίας της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου να αναλάβει την τήρηση του κλαδικού λογιστικού σχεδίου του ΝΠΔΔ «Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».
11. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών.
12. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2022.
13. Λήψη απόφασης περί   προσφυγής στην  Ειδική Επιτροπή  του άρθρου 152 του Ν. 3463/2006 του Ν. Ευβοίας, κατά της με αρ. πρωτ. 69698/18-4-2022 απόφασης του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας.
14. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.
15. Λήψη απόφασης περί έγκρισης αποφάσεων Δημάρχου με θέμα << ορισμός Δικηγόρου>>
16. Λήψη απόφασης περί αποδοχής χρηματοδότησης από το πράσινο ταμείο στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα <<Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου >> 2021 του πράσινου ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας στον άξονα προτεραιότητας 2 (ΑΠ2) για την εκπόνηση επιχειρησιακού σχεδίου για την εξασφάλιση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων -ΕΣΕΚΚ με τίτλο: <<εκπόνηση επιχειρησιακού σχεδίου Δήμου Κύμης  Αλιβερίου  για την εξασφάλιση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων>>
17. Λήψη απόφασης περί υποβολής πρότασης στο πράσινο ταμείο για την χρηματοδότηση της υπηρεσίας <<εκπόνηση σχεδίου αστικής προσβασιμότητας (ΣΑΠ) στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου>> στο πλαίσιο του άξονα προτεραιότητας  2 << αστική αναζωογόνηση και λοιπές δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου >>.
Ο  Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος