Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Γρ. Προμηθειών – Πρόσκληση Προς: ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΥΜΗ

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο  Δήμος Κύμης Αλιβερίου θα διοργανώσει τις  τοπικές εκδηλώσεις στην μνήμη του Ταγματάρχη Ι. Βελισσαρίου, των αγωνιστών  πεσόντων στους Ταξιάρχες , καθώς και την εκδήλωση  στη μνήμη των αδελφών  Χαρτσά.  Για αυτό το σκοπό πρόκειται να καλύψει τα έξοδα για την προμήθεια νερών, αναψυκτικών και αρτοσκευασμάτων για τις ανάγκες των ανωτέρω εκδηλώσεων. Παρακαλούμε  να μας υποβάλλεται προσφορά για τις προαναφερθείσες υπηρεσίες, μέχρι την Παρασκευή  20/05/2022. Η ανάθεση  θα πραγματοποιηθεί με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης από τον Δήμαρχο σύμφωνα με τον ν. 4412/16 και θα βαρύνει τον ΚΑ 00-6443.001   του προϋπολογισμού του Δήμου.

Για την κάλυψη της ανωτέρω δαπάνης έχει εκδοθεί α) η υπ’ αριθ. 510/1104/6763/19-5-2022 απόφαση ανάληψης υποχρέωσης (ΑΔΑ:6Ι2ΚΩΛΡ-ΑΩΖ) και β) η βεβαίωση του Προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας, επί της ανωτέρω απόφασης ανάληψης υποχρέωσης, για την ύπαρξη διαθέσιμου ποσού, τη συνδρομή των προϋποθέσεων της παρ 1α του άρθρου 4 του ΠΔ 80/2016 και τη δέσμευση στα οικείο Μητρώο Δεσμεύσεων της αντίστοιχης πίστωσης.

Η ΑΝΑΠΛ. ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ