Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική   συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr, την  Δευτέρα  23 Μαΐου 2022 με ώρα έναρξης   12:30 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω   θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης αναφορικά με  ΕΓΚΡΙΣΗ  ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ  (ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ-ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ) ΧΡΗΣΗΣ 2020 σύμφωνα με τις διατάξεις της  παρ. 1 του άρθρου 40 του Ν. 4735/2020.
2. Λήψη απόφασης περί  παράτασης προθεσμίας του έργου: «Βελτίωση Αγροτικής Οδοποιίας Τ.Κ. Οκτωνιάς» του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.
3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  του Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου :«ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΜΗΣ».
4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη πρακτικού  διενέργειας διαγωνισμού -αποσφράγισης δικαιολογητικών συμμετοχής, τεχνικών & οικονομικών προσφορών- ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου για την προμήθεια γάλατος για τους δικαιούχους εργαζομένους του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων.

Ο  Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος