Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Προς

Μέλη Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του  Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετέχετε  στην τακτική  συνεδρίαση  της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω εκτάκτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, με  τηλεδιάσκεψη την Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 με ώρα έναρξης 11:00π.μ. προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για το παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Έγκριση πεπραγμένων Επιτροπής Ποιότητας Ζωής  έτους 2021.
  2. 2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης κυκλοφοριακής σύνδεσης για «Προσθήκη καθ’ ύψος Α’ ορόφου και περιτοίχιση αγροτεμαχίου», στη θέση Πούσι Δημάκη εκτός των ορίων του οικισμού Δύστου της Τ.Κ. Δύστου, της Δ.Ε. Δυστίων, του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου,ιδιοκτησίας :Ευαγγελίας Καρατζά  του Αθανασίου .

  1. 3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης εισόδου-εξόδου σε κτιριακή Εγκατάσταση με τίτλο « Νέο Διώροφο Προκάτ Εργαστήριο Επεξεργασίας – Ξήρανσης Σύκων – Αγροτικών Προϊόντων » επί  της Κύριας  Οδού   Μεντούλης – Πλατάνα    εντός ζώνης 800μ  του Οικισμού Μεντούλης της Δ.Ε. Κύμης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, φερόμενης  ιδιοκτησίας της κας Ντανιέλας – Μιορίτσα Παουλέσκου

  1. 4. Λήψη απόφασης περί γνωμοδότησης για απαλλαγή εισόδου-εξόδου σε κτιριακή Εγκατάσταση με τίτλο «Κτίριο Επαγγελματικής Χρήσης με σκοπό την Μεταποίηση-Συσκευασία-Αποθήκευση Σαλιγκαριών» επί Ανώνυμης Δημοτικής Οδού εντός της Ζώνης των 800μ του Οικισμού Μονοδρύου της Δ.Ε.Κονιστρών του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, στην θέση «Πουργιάνικα» η «Δράκου» η «Τάσου» η «Πλατύδρομος», φερόμενης ιδιοκτησίας του κ.Βαλκάνου Ιωάννη.
  2. 5. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου, για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, στην Κοινότητα Αγίου Λουκά της Δ.Ε. Ταμυνέων του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, στην κ.ANYUTA ZINUHOVAZIGIS.

  1. 6. Λήψη απόφασης περί παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου, για τοποθέτηση τραπεζόκαθισμάτων, στην οδό Λεμπέση και Τάτλα γωνία της Δ.Ε. Ταμυνέων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην κ. Αντωνίου Χρυσούλα.

  1. 7. Λήψη απόφασης περί χορήγησης άδειας θέσης στάσης – στάθμευσης  στην Κοινότητα Κύμης, Δ.Ε Κύμης του Δήμου Κύμης -Αλιβερίου.

Ο Πρόεδρος

ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ