Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Προς

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Αλιβερίου,  που θα πραγματοποιηθεί  στις 28/6/2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 12.30 μ.μ  προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης  περί έγκρισης  πρακτικού αποτελεσμάτων   Πλειοδοτικής   Δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού  και κοινόχρηστης παραλίας, με σύναψη σύμβασης  παραχώρησης   έναντι  ανταλλάγματος   διάρκειας ενός έτους  εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

  1. 2. Λήψη απόφασης περί ακύρωσης της υπ΄αριθ. 143/2022 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Μελέτης, των Τευχών δημοπράτησης και έγκριση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την πράξη «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ» της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΑΤ14 ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ΣΤΟN ΑΞΟΝA ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός» ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Ελλάδα 1821 – Ελλάδα 2021».

  1. 3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης τροποποίησης της υπ’ αριθμ. 9/2021 Μελέτης, των Τευχών δημοπράτησης και έγκριση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την πράξη «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ» της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΑΤ14 ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ΣΤΟN ΑΞΟΝA ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός» ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Ελλάδα 1821 – Ελλάδα 2021».

  1. 4. Λήψη απόφασης περί αποδοχή χρηματοδότησης και όρων ένταξης  της Πράξης «Βιώσιμη μικροκινητικότητα μέσω συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων σε Δήμους της Χώρας» με Κωδικό ΟΠΣ 5161697 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» και στον Άξονα Προτεραιότητας «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΤΣ)».

  1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης έκδοσης εντάλματος προπληρωμής για την  δαπάνης σύνδεσης νέας παροχής  στο δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ για την ηλεκτροδότηση  εγκαταστάσεων  του  ΣΜΑ Κύμης στο ΚΉ.

  1. 6. Λήψη απόφασης  για την   εξειδίκευση πίστωσης  του προϋπολογισμού οικ. έτους 2022  με τίτλο «Δαπάνες για χορήγηση  και σύνδεση  νέων παροχών  ηλεκτροφωτισμού  δήμου Κύμης Αλιβερίου».

  1. 7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης δαπανών πολιτιστικών εκδηλώσεων και εξειδίκευση πιστώσεων.

  1. 8. Λήψη απόφασης περί  έγκρισης του Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΟΔΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ».

  1. 9. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις ΔΕ Αυλώνος».

  1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης του Πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις Κοινότητας Κύμης».

11. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  της υπ΄ αριθμ. 19/2022 μελέτης του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ- ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΙΚΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»  και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης  του.

12. Λήψη απόφασης περί  έγκρισης των όρων διακήρυξης του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΙΚΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ » .

13. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.

Ο  Πρόεδρος

Μπουραντάς Αθανάσιος