Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική   συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr, την  Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 με ώρα έναρξης   12:30 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω   θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης σχεδίου προγραμματικής σύμβασης  Πολιτισμικής Αν/ξης μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ( Υπ.Πο.Α) , Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και της Ιεράς Μητρόπολης  Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων  Σποράδων , για την υλοποίηση του έργου με τίτλο : «Στερέωση και αποκατάσταση του βυζαντινού Ναού Αγ. Νικολάου Σικελιώτη Μετοχίου » ορισμός εκπροσώπου για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης και ορισμός εκπροσώπων στην κοινή επιτροπή παρακολούθησης της.

2. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης της υπ’ αριθμ. 9/2021 Μελέτης, των Τευχών δημοπράτησης και έγκριση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την πράξη «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ» της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΑΤ14 ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ΣΤΟN ΑΞΟΝA ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός» ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Ελλάδα 1821 – Ελλάδα 2021»

3. Λήψη απόφασης περί αποδοχή χρηματοδότησης από το Πράσινο Ταμείο στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 2 «Αστική Αναζωογόνηση και Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου», για την για την χρηματοδότηση της υπηρεσίας «Εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) στο Δήμο Κύμης Αλιβερίου».

4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ΄ αριθμ. 11/2022 μελέτης του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΓΕΛ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ»  και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης  του.

5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  των όρων διακήρυξης του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΓΕΛ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ» .

6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  της υπ΄ αριθμ. 17/2022 μελέτης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΛΕΝΤΖΙΟΥ»  και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης  του.

7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή  μη  παράτασης προθεσμίας του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις-Τσιμεντοστρώσειςς ΔΕ Δυστίων Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».

8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης διαπιστωτικής πράξης διαγραφής οφειλών προς τρίτους λόγω παραγραφής και διαγραφής παραστατικών για λογιστική τακτοποίηση.

9. Λήψη απόφασης περί σύσταση πάγιας προκαταβολής στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου οικ. έτους 2022.

10. Λήψη απόφασης περί α. έγκριση σύστασης λογαριασμού πάγιας προκαταβολής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου 6.000,00€ οικ. έτους 2022 για την αντιμετώπιση εκτάκτων και επειγουσών δαπανών β. ορισμός υπολόγου με τον αναπληρωτή του γ. έκδοση σχετικών ΑΑΥ.

Ο  Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος