Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης, Πληροφόρησης & Έρευνας του Καρκίνου «ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»

Δημοσιεύθηκε την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Προς: Μέλη του ΝΠΔΔ «Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης, Πληροφόρησης και Έρευνας του Καρκίνου Γεώργιος Ν. Παπανικολάου» Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης Διοικητικού Συμβουλίου  του ΝΠΔΔ «Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης, Πληροφόρησης και Έρευνας του Καρκίνου Γεώργιος Ν. Παπανικολάου» Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε έκτακτη συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην έκτακτη συνεδρίαση του ΝΠΔΔ «Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης, Πληροφόρησης και Έρευνας του Καρκίνου Γεώργιος Ν. Παπανικολάου» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού δια περιφοράς την Τρίτη  19 Ιουλίου  2022 με ώρα έναρξης   10:00 π.μ. και λήξη 10:30 π.μ. προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για το παρακάτω έκτακτο θέμα της  ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη  συμβιβαστικής επίλυσης διαφοράς μεταξύ του νομικού προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης Πληροφόρησης & Έρευνας του Καρκίνου «ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ» και της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία <<ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ Ανώνυμη Εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών>>, με το διακριτικό τίτλο <<ΣΟΛ α.ε.>>, υπογραφή σχετικού πρακτικού σύμφωνα με το άρθρο 126Β του ΚΔΔ και παροχή πληρεξουσιότητας σύμφωνα με το άρθρο 126Β παρ. 5 ΚΔΔ σε δικηγόρο για παράσταση ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά για την υπογραφή σχετικού πρακτικού σύμφωνα με το άρθρο 126Β του ΚΔΔ.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με ενημέρωση για το  θέμα  μέσω e-mail και τηλεφώνου και η ψηφοφορία θα γίνει μέσω e-mail  στο kymialiveri@gmail.com σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Ο Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος