Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική   συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr, την  Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 με ώρα έναρξης   12:30 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω   θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί έγκριση πρόσληψης Προσωπικού Καθαριότητας Σχολικών χώρων.

2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών.

3. Λήψη απόφασης περί αποδοχής ποσού  192.591,69 € επιχορήγησης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, για την αποπληρωμή υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων.

4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης δαπανών πολιτιστικών εκδηλώσεων και εξειδίκευση πιστώσεων.

5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη απόδοσης λογαριασμού και απαλλαγή υπολόγου από την έκδοση εντάλματος προπληρωμής (ΔΕΔΔΗΕ).

6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης Πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου «Ασφαλτοστρώσεις ΔΕ Αυλώνος».

7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ανάθεσης εκπόνησης μελέτης με τίτλο «ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΡΕΜΑΤΟΣ ΚΑΜΠΟΥ ΑΛΙΒΕΡΊΟΥ» σε ιδιώτες μελετητές και ιδιωτικά γραφεία μελετών.

8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  της υπ΄ αριθμ. 16/2022 μελέτης του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΚ ΑΡΓΥΡΟΥ»  και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης  του.

9. Λήψη απόφασης περί έγκρισης των όρων διακήρυξης του έργου: «AΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΚ ΑΡΓΥΡΟΥ » .

10. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  της υπ΄ αριθμ. 12/2022 μελέτης του έργου: «AΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΑΝΩ ΠΟΤΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΥΜΗΣ »  και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης  του.

11. Λήψη απόφασης περί έγκρισης των όρων διακήρυξης του έργου: «AΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ – ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΑΝΩ ΠΟΤΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΥΜΗΣ».

12. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  της υπ΄ αριθμ. 21/2022 μελέτης του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΖΑΡΑΚΩΝ »  και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης  του.

13. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  της υπ΄ αριθμ. 23/2022 μελέτης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ »  και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης  του.

14. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  της 31/2022 μελέτης του έργου: «Αποκατάσταση βατότητας δρόμου Δέντρα-Βίταλα»  και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης  του.

Ο  Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος