Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ- ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022

Προς

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Κριεζών,  που θα πραγματοποιηθεί  στις 6/7/2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.45  προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης  περί αποδοχή Χρηματοδότησης   408.610,32  Ευρώ  για την κάλυψη  λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών  ( αποφ. ΥΠΕΣ 43582/30-6-2022)» .

2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης 1ο τριμήνου 2022.

3. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2022.

4. Λήψη απόφασης περί αποδοχή ή μη της ένταξης του Δήμου μας στην «Πλατφόρμα Δήλωσης επί των ακαθαρίστων εσόδων και παρεπιδημούντων» της ΚΕΔΕ.

5. Λήψη απόφασης περί  σύναψη σύμβασης υπηρεσιών πληρωμών (διατραπεζικών εισπράξεων) με την ανώνυμη τραπεζική εταιρεία με την επωνυμία «Τράπεζα Eurobank Ανώνυμη Εταιρεία» και παροχή εξουσιοδοτήσεων.

6.Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη του Πρακτικού ΙΙ-αποσφράγιση δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου -ανακήρυξη οριστικού αναδόχου για την προμήθεια γάλατος των δικαιούχων εργαζομένων του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου και των νομικών του προσώπων.

7. Λήψη απόφασης περί έγκρισης 1ου ΑΠΕ του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΉ ΣΤΑΘΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ (ΣΜΑ) ΚΥΜΗΣ».

8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη παράτασης προθεσμίας του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΜΑ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΜΑ ΚΥΜΗΣ».

9. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη παράτασης προθεσμίας του έργου: Διαμορφώσεις κοινόχρηστων χώρων ΤΚ  Βέλους» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

10. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.

11. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Ο  Πρόεδρος

Μπουραντάς Αθανάσιος