Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Προς

Μέλη Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του  Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετέχετε  στην τακτική  συνεδρίαση  της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω εκτάκτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, με  τηλεδιάσκεψη, μέσω της πλατφόρμας του Υπουργείου Εσωτερικών e: Presence.gov.gr, την Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου 2022 με ώρα έναρξης 11:00π.μ. προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για το παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί  γνωμοδότησης για έγκριση εισόδου-εξόδου σε κτιριακή Εγκατάσταση με τίτλο « Εν μέρει Περίφραξη και εν μέρει Περιτοίχιση Οικοπέδου» ιδιοκτησίας Μαριγούλας Μπάνου εντός της Ζώνης των 800μ του Οικισμού Καλημεριάνων, στο οποίο προβλέπεται μελο  ντικά η κατασκευή κατοικίας μετά υπογείου.
  2. 2. Λήψη απόφασης περί γνωμοδότηση για έγκριση εισόδου  – εξόδου σε κτιριακή Εγκατάσταση με τίτλο « Εν μέρει Περίφραξη και εν μέρει Περιτοίχιση Οικοπέδου» ιδιοκτησίας Μάστορη Αικατερίνης εντός της Ζώνης των 800μ του Οικισμού Καλημεριάνων, στο οποίο προβλέπεται μελοντικά η κατασκευή κατοικίας μετά υπογείου.
  3. 3. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση της πλατείας Αγίου Αθανασίου της Κοινότητας Μονοδρίου Δ.Ε.Κονιστρών, για την πραγματοποίηση μουσικής εκδήλωσης στις 10 Σεπτεμβρίου 2022 από τον Α.Ο.Μονοδρίου.
  4. 4. Λήψη απόφασης περί χορήγησης άδειας διακοπής κυκλοφορίας οδού στην θέση Αυδελοπήγαδο στη Δ.Ε.Κύμης.
  5. 5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη παραχώρησης κοινοχρήστου χώρου για οικοδομικές εργασίες στη κοινότητα Κύμης της Δ.Ε. Κύμης.

Ο Πρόεδρος

ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ