Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Προς

Μέλη Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του  Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετέχετε  στην τακτική  συνεδρίαση  της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω εκτάκτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού, με  τηλεδιάσκεψη μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gr, την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 με ώρα έναρξης 12:00, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί επικαιροποίησης της υπ. αριθμ. 07/2018 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου και της 65/2018 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: « Αποχαρακτηρισμός  ως κύριας   Δημοτική οδού που ενώνει τον οικισμό Άγιο Λουκά με τον Άγιο Ιωάννη (αριθμό πρωτ. 749/09-02-2009 απόφασης Νομάρχη η οποία δημοσιεύτηκε  στο ΦΕΚ 72/Α.Α.Π. /24-02-2009) και νέος  χαρακτηρισμός  ως κύριας άλλης οδού.

  1. 2. Λήψη απόφασης περί τοποθέτησης κατακόρυφης σήμανσης του πεζόδρομου ( κ. Παλαμά) εντός σχεδίου πόλεως Κύμης του Δήμου Κύμης

– Αλιβερίου.

  1. 3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  απαγόρευσης κυκλοφορίας  σε οδούς στον Οικισμό Καράβου – Αλιβερίου ,την 28η -9-2022 για την πραγματοποίηση λατρευτικής πομπής .
  2. 4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη για την παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου στην πλατεία μεταξύ της οδού Βράκα και Παπαδιόχου στο Αλιβέρι της Δ.Ε. Ταμυνέων του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, στον κ. Καρακίτσο Ευστάθιο.

  1. 5. Λήψη απόφασης περί  έγκρισης ή μη παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής   καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κοινότητα  Κονιστρών στον κ. Καμπούρη Ευστράτιο.

Ο Πρόεδρος

ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ