Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική   συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού  με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 με ώρα έναρξης   12:30 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω   θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης διαπιστωτικής πράξης διαγραφής οφειλών προς τρίτους λόγω παραγραφής και διαγραφής παραστατικών για λογιστική τακτοποίηση.

2. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης  προϋπολογισμού οικ. έτους 2022.

3. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης της υπ΄αριθ. 18/2020 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα: «Λήψη απόφασης περί τροποποίησης κανονισμού Νεκροταφείων. (υπ΄αριθ. 2/2020 απόφ. Ποιότητας Ζωής  και υπ΄αριθ. 20/2020 απόφ. Οικονομικής Επιτροπής).

4. Λήψη απόφασης περί συμμόρφωσης με την υπ΄αρ. Σ1240/22-08-2022 απόφαση της Ανεξάρτητης   Αρχής Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) και εν μέρει ακύρωση της υπ΄αριθ. 137/2021 απόφασης  της Οικονομικής   Επιτροπής του Δήμου.

5. Λήψη απόφασης για κατ’ εφαρμογή των οριζόμενων στο άρθρο 97 του Ν. 4412/2016, παράταση του χρόνου ισχύος της προσφοράς  και της  εγγυητικής επιστολής  συμμετοχής στο πλαίσιο του διαγωνισμού με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ -ΟΜΑΔΑ 2 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟΥ .

6. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.

7. Λήψη απόφασης περί αποδοχή δωρεάς.

Ο  Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος