Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Προς

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική   συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού  με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022 με ώρα έναρξης   12:30 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω   θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρακτικού ΙΙΙ -έλεγχος δικαιολογητικών κατακύρωσης – ανακήρυξη οριστικού αναδόχου, της προμήθειας με τίτλο :

«Προσωρινές εγκαταστάσεις στέγασης για την κάλυψη επειγουσών αναγκών της δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης των νηπιαγωγείων Κονιστρών, Κριεζών και Κύμης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

  1. 2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  του Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διαγωνισμού του έργου: «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΓΕΛ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ».

  1. 3. Λήψη απόφασης περί έγκριση  διενέργειας ανοικτού, ηλεκτρονικού, μειοδοτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας, «Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΚΑ του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου» ,

έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και των όρων της διακήρυξης

  1. 4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  δαπανών δεξιώσεων και εθνικών ή τοπικών εορτών και εξειδίκευσης των απαραίτητων πιστώσεων.

  1. 5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης δαπανών πολιτιστικών εκδηλώσεων.

  1. 6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης διαπιστωτικής πράξης διαγραφής οφειλών προς τρίτους λόγω παραγραφής και διαγραφής παραστατικών για λογιστική τακτοποίηση.

  1. 7. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.

Ο  Πρόεδρος

Μπουραντάς Αθανάσιος