Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική   συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού  με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου  2022 με ώρα έναρξης   12:30 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω   θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί αποδοχή επιχορήγησης  ποσού 140.875,20 από  το Υπουργείο Εσωτερικών.

2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη παράτασης προθεσμίας του έργου : «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΣΕ   ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ 4ης ΕΩΣ 7ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 ΠΟΥ  ΕΠΛΗΞΑΝ ΤΗ Δ.Ε. ΚΥΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ».

3. Λήψη απόφασης  περί   έγκρισης του 1ου ΑΠΕ και ήσσονος αξίας τροποποιήσεων του έργου με τίτλο: «Βελτίωση βατότητας οδών Τ.Κ. Καλεντζίου».

4. Λήψη απόφασης περί  έγκρισης  του 1ου ΑΠΕ , 1ου ΠΚΤΜΝΕ του  έργου

« ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

5. Λήψη απόφασης περί  έγκρισης  ή μη παράτασης προθεσμίας του  έργου

« ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης της υπ αριθ. 37/2022 απόφασης του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου.

7.    Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη ανανέωση /παράταση προγραμματικών συμβάσεων γραφείων ανταποκριτών  ΔΥΠΑ.

8. Λήψη απόφασης περί παραίτησης από την άσκηση του ενδίκου μέσου της ανακοπής κατά της με αριθμ. ΔΔΠ 1565/2022 διαταγής πληρωμής του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά.

9. Λήψη  απόφασης περί παραίτησης από την άσκηση του ενδίκου μέσου της ανακοπής κατά της με αριθμ. ΔΔΠ 1210/2022 διαταγής πληρωμής του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά.

10. Λήψη απόφασης περί παραίτησης  από την άσκηση του ενδίκου μέσου της ανακοπής κατά της με αριθμ. ΔΔΠ 20/2022 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Ταμυνέων.

11. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.

Ο  Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος