Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική   συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού  με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr, την Δευτέρα  10 Οκτωβρίου  2022 με ώρα έναρξης   12:30 μ.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω   θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης περί  τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2022.
  2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης εισηγητικής  έκθεσης  2ου τριμήνου οικ. έτους 2022.
  3. Λήψη απόφασης περί ακύρωσης της υπ΄αριθ. 285/2022 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής.
  4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  των όρων  Διακήρυξης Δημοπρασίας σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 270/81 για την μίσθωση κατάλληλου ακινήτου στην ΔΕ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ και ΔΕ ΚΥΜΗΣ , του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως Καταφύγιο  Αδέσποτων  Ζώων  συντροφιάς.
  5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης  ή μη παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Κατασκευή -Επισκευή Οστεοφυλακίων και Συντηρήσεις Κοιμητηρίων Κοινοτήτων Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».
  6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη της διακοπής εργασιών του αναδόχου του έργου:  «Κατασκευή -Επισκευή Οστεοφυλακίων και Συντηρήσεις Κοιμητηρίων Κοινοτήτων Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».
  7. Λήψη απόφασης περί παραίτησης  από την άσκηση του ενδίκου μέσου της ανακοπής κατά της με αριθμ. ΔΔΠ 1646/2022 διαταγής πληρωμής του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά.
  8. Λήψη απόφασης περί παραίτησης  από την άσκηση του ενδίκου μέσου της ανακοπής κατά της με αριθμ. ΔΔΠ 1647/2022 διαταγής πληρωμής του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά.
  9. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη εξωδικαστικού συμβιβασμού. (σχετική η υπ΄αριθ. 9343/2022 αίτηση  για καταβολή  αποζημίωσης).
  10. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.

Ο  Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος