Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Προς

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου,  που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr,στις 15/11/2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 12.30 μ.μ  προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί  έγκρισης  δαπανών πολιτιστικών εκδηλώσεων και εξειδίκευση πιστώσεων.
  2. 2. Λήψη απόφασης περί  έγκρισης δαπανών δημοσίων σχέσεων και εξειδίκευση πιστώσεων.
  3. 3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης 3ο τριμήνου  οικ. τους 2022.
  4. 4. Αποδοχή δωρεάς από την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ.
  5. 5. Λήψη απόφασης περί ακύρωσης της υπ΄αριθ. 159/2022 απόφασης  της Οικονομικής Επιτροπής.
  6. 6. Λήψη απόφασης περί  έγκρισης τροποποίησης της υπ΄αριθ. 9/2021 μελέτης των τευχών δημοπράτησης  και έγκριση όρων διακήρυξης διαγωνισμού για την πράξη «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ» της ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΑΤ14 ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός» ΜΕ ΤΙΤΛΟ: « Ελλάδα 1821-Ελλάδα 2021» και ορισμό Επιτροπής Διαγωνισμού.
  7. 7. Λήψη απόφασης περί ανακήρυξης προσωρινού ανάδοχου της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΔΙΧΡΟΝΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ, ΚΡΙΕΖΩΝ ΚΑΙ ΚΥΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ» ΟΜΑΔΑ Α: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ.
  8. 8. Λήψη απόφασης για διευκρίνηση της με αριθ. 225/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου προς διασφάλιση των δικαιωμάτων του Δήμου.
  9. 9. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.

Ο  Πρόεδρος

Μπουραντάς Αθανάσιος