Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Προς

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου,  που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr,στις 17/11/2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.30 μ.μ  προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω  θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί  έγκρισης  δαπανών πολιτιστικών εκδηλώσεων και εξειδίκευση πιστώσεων.
  2. 2. Λήψη απόφασης περί  έγκριση- εξειδίκευση πίστωσης για επιχορήγηση αθλητικών συλλόγων.
  3. 3. Έγκριση  της υπ΄ αριθμ. 13/2022 μελέτης του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ»  και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης  του.
  4. 4. Θέμα: Έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ» .
  5. 5. Έγκριση  της υπ΄ αριθμ. 14/2022 μελέτης του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙ-ΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΝΙΚΙΩΝ »  και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης  του.
  6. 6. Έγκριση  της υπ΄ αριθμ. 18/2022 μελέτης του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΒΡΥΣΗΣ,ΚΗΠΩΝ , ΑΓ. ΒΛΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΡΙΟΥ»  και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης  του.
  7. 7. Έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΒΡΥΣΗΣ, ΚΗΠΩΝ , ΑΓ.ΒΛΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΡΙΟΥ » .
  8. 8. Έγκριση  της υπ΄ αριθμ. 52/2022 μελέτης του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛ-ΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΟΞΥΛΙΘΟΥ »  και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης  του.
  9. 9. Έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΟΞΥΛΙΘΟΥ» .

10. Έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΟΞΥΛΙΘΟΥ» .

11. Έγκριση  της υπ΄ αριθμ. 16/2022 μελέτης του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΚ ΑΡΓΥΡΟΥ»  και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης  του.

12. Έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου: «AΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΚ ΑΡΓΥΡΟΥ » .

13. Έγκριση  της υπ΄ αριθμ. 22/2022 μελέτης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΟΣΚΙΝΩΝ »  και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης  του.

14. Έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΟΣΚΙΝΩΝ » .

15. Έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΙΚΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΥΟΥ».

16. Έγκριση  της υπ΄ αριθμ. 13/2022 μελέτης του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ»  και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης  του.

17. Έγκριση  της υπ΄ αριθμ. 54/2022 μελέτης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΟΣΚΙΝΩΝ»  και καθορισμός του τρόπου εκτέλεσης  του.

18. Λήψη απόφασης περί εξέτασης αιτήματος των προσφευγόντων « ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΞΥΛΕΙΑΣ ΑΕ Κ.Λ.Π.ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΒΙΒΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠ. ΑΡΙΘΜ.ΠΡΩΤ. 25363/13-9-2011 ΠΡΑΞΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑΠ.

Ο  Πρόεδρος

Μπουραντάς Αθανάσιος