Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Προς

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε έκτακτη συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη μέσω της πλατφόρμας του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr, την Πέμπτη 15  Δεκεμβρίου  2022 με ώρα έναρξης  12:30 π.μ., προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω   θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη τροποποίησης Προϋπολογισμού οικ. έτους  2022.
  2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη τροποποίησης κανονισμού νεκροταφείων Δήμου Κύμης -Αλιβερίου.

  1. 3. Λήψη απόφασης  περί έγκρισης ή μη  της  3ης παράτασης προθεσμίας του έργου με τίτλο: «Ανάπλαση πλατείας και Κοινοχρήστων χώρων  Τ.Κ. Ζαράκων».

  1. 4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη  της 3ης Παράτασης προθεσμίας του έργου: «Επισκευή  γηπέδων καλαθοσφαίρισης Δήμου Κύμης- Αλιβερίου».

  1. 5.Λήψη απόφασης περί έγκρισης  προγραμματικής σύμβασης με τον ΦοΔΣΑ  για την « Παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών από τον Περιφερειακό Φο.Δ.Σ.Α στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου»και εξουσιοδότηση υπογραφής.
  1. 6.Λήψη απόφασης περί συμμετοχής ή μη , επιπλέον  εργαζομένων στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ με τίτλο επιχορήγηση για την απασχόληση μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 ετών.

  1. 7.Ορισμός δικηγόρων.

Ο  Πρόεδρος

Μπουραντάς Αθανάσιος