Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του  Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετέχετε  στην τακτική  συνεδρίαση  της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς , την Τρίτη 17 Ιανουαρίου   2022 με ώρα έναρξης 11:00 π.μ. και λήξης 11:30 π.μ. προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί χορήγησης άδειας  διακοπής κυκλοφορίας ή μη  οδού  στη θέση  Ενορία -Λατομείο της  Δ.Ε. Κύμης, για την εκτέλεση του έργου “ Αποκατάσταση βλαβών σε υποδομές μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 4ης – 7ης Απριλίου 2020 που έπληξαν τη Δ.Ε. Κύμης του Δήμου Κύμης -Αλιβερίου” και την συνέχιση των εργασιών αποκατάστασης.

2. Λήψη απόφασης περί γνωμοδότησης για έγκριση δημιουργίας εισόδου – εξόδου  σε κτιριακή εγκατάσταση με τίτλο « Νέα διπλοκατοικία με Υπόγειο & Στέγες» ιδιοκτησίας Μακρή Τρύφωνα  εκτός σχεδίου πόλεως Κοινότητας Πετριών της Δ.Ε. Δυστίων του Δήμου Κύμης -Αλιβερίου.

Η ενημέρωση θα γίνει με αποστολή  ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) και η  τοποθέτηση και ψήφιση των θεμάτων θα γίνει τηλεφωνικά ή με αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)  στα e-mail:nik.mastrokostas67@gmail.com και στο a.rapti@kimis-aliveriou.gr

Ο Πρόεδρος
ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ