Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Προς:

Μέλη του ΝΠΔΔ «Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης, Πληροφόρησης και Έρευνας του Καρκίνου Γεώργιος Ν. Παπανικολάου» Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης Διοικητικού Συμβουλίου  του ΝΠΔΔ «Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης, Πληροφόρησης και Έρευνας του Καρκίνου Γεώργιος Ν. Παπανικολάου» Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετάσχετε στην τακτική  συνεδρίαση του ΝΠΔΔ «Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης, Πληροφόρησης και Έρευνας του Καρκίνου Γεώργιος Ν. Παπανικολάου» του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr, την  Δευτέρα  16  Ιανουαρίου  2023 και ώρα  12:30 μ.μ. προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω   θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης της υπ΄αριθ. 6/2020 απόφασης  με θέμα: Ορισμός των μελών του Επιστημονικού Συμβουλίου του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ & ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.

2. Λήψη απόφασης περί σύνταξης κανονισμού λειτουργίας του ΝΠΔΔ «Ινστιτούτο Τεκμηρίωσης, Πληροφόρησης και Έρευνας του Καρκίνου Γεώργιος Ν. Παπανικολάου».

3. Ενημέρωση.

Ο Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος