Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου,  που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr, στις  1/3/2023 ημέρα  Τετάρτη  και ώρα 13:00 μ.μ προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω    θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί κατάρτισης σχεδίου προϋπολογισμού οικ.  έτους 2023.
  1. 2. Λήψη απόφασης περί    έγκρισης ή μη πρακτικού ΙV-ανακήρυξη οριστικού αναδόχου της προμήθειας ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΗΣ ΔΙΧΡΟΝΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΚΟΝΙΣΤΡΩΝ, ΚΡΙΕΖΩΝ ΚΑΙ ΚΥΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ» ΟΜΑΔΑ Α : ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ & ΟΜΑΔΑ Β: ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΕΓΑΣΗ.
  1. 3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης των τεχνικών προδιαγραφών και των όρων διακήρυξης της προμήθειας καυσίμων-λιπαντικών και πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων για τα έτη 2023 και 2024.
  1. 4. Λήψη απόφασης περί έγκριση διενέργειας διεθνούς ανοιχτού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας «Ανάπλαση υποδομών αναψυχής Δήμου, (κατασκευή παιδικών χαρών)», έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και των όρων διακήρυξης.

Ο  Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος