Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου,  που θα πραγματοποιηθεί λόγω έκτακτων συνθηκών που επικρατούν στην χώρα από την εξάπλωση της επιδημίας του κορωνοϊού με τηλεδιάσκεψη από την πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών e:Presence.gov.gr, στις  31/3/2023 ημέρα  Παρασκευή και ώρα 12:30 μ.μ προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω    θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

1. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρου.

2. Λήψη απόφασης περί παραίτησης από τα ένδικα μέσα.

3. Λήψη απόφασης περί αποδοχή των όρων ένταξης στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας» της δράσης 16631, η οποία χρηματοδοτείται από πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τίτλο «Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου».

4. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης προϋπολογισμού οικ. έτους 2023.

5. Λήψη απόφασης περί συγκρότησης επιτροπής διενέργειας διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού και αξιολόγησης προσφορών της προμήθειας με τίτλο «Αναβάθμιση της υφιστάμενης Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) Αλιβερίου».

6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης διενέργειας διεθνούς ανοικτού ηλεκτρονικού μειοδοτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «Αναβάθμιση της υφιστάμενης Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) Αλιβερίου», έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και των όρων διακήρυξης.

Ο  Πρόεδρος
Μπουραντάς Αθανάσιος