Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – (Ορθή Επανάληψη) Πρόσκληση Προς:1. Δ. & Ν. ΜΑΡΚΟΣ Ο.Ε. δ.τ. ΤΕΜΑΡ Ο.Ε., 2. ΚΑΔΔΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ, 3. ΠΑΛΟΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Πρόσκληση: Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου προτίθεται να αναθέσει την εκτέλεση του έργου: «ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΙΕΖΩΝ» ποσού € 49.763,04 συμπ. ΦΠΑ, σύμφωνα με την  υπ. αριθμ. 73/2022 μελέτη του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών.

Ως προς την κάλυψη της δαπάνης του προαναφερόμενου έργου, εκδόθηκαν : α) βεβαίωση Προϊσταμένου Οικονομικής Υπηρεσίας για την ύπαρξη διαθέσιμου ποσού (για την συνδρομή των προϋποθέσεων της παρ.1α του άρθ. 4 του ΠΔ 80/16 και την δέσμευση στο οικείο Μητρώο Δεσμεύσεων της αντίστοιχης πίστωσης με αριθμό Α-531 β) η απόφαση δημάρχου για έγκριση δαπάνης 1703/2023 υποχρέωσης και γ) η υπ’ αριθ. Πρωτ. 11309/11-7-2023 απόφαση ανάληψης υποχρέωσης. Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ (Α.Α 202116 )

Για την συμμετοχή στην παρούσα διαδικασία, απαιτείται οι οικονομικοί φορείς να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή.

Το σύστημα υποβολής προσφορών είναι σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 95 παρ. 2α του ν. 4412/16, με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης, του προϋπολογισμού της υπηρεσίας, εκφρασμένα σε ακέραιες μονάδες επί τοις εκατό (%) και το κριτήριο για την ανάθεση της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 24/07/2023 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ.

Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθ. 73 και του άρθ. 74 του ν.4412/16, παρακαλούμε, μαζί με την προσφορά σας, να αποστείλετε τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

Α) Υπεύθυνη δήλωση εκ μέρους του οικονομικού φορέα, στην περίπτωση συμμετοχής φυσικού προσώπου, ότι δεν συντρέχουν οι λόγοι αποκλεισμού της παρ. 1 του άρθ. 73 του ν.4412/16.

Στην περίπτωση νομικού προσώπου η προαναφερόμενη υπεύθυνη δήλωση υποβάλλεται εκ μέρους του νομίμου εκπροσώπου, όπως αυτό ορίζεται στο άρθ. 79Α του ν.4412/16. Η υποχρέωση αποκλεισμού οικονομικού φορέα εφαρμόζεται επίσης όταν το πρόσωπο εις βάρος του οποίου εκδόθηκε αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση είναι μέλος του διοικητικού, διευθυντικού ή εποπτικού οργάνου του εν λόγω οικονομικού φορέα ή έχει εξουσία εκπροσώπησης, λήψης αποφάσεων ή ελέγχου σε αυτό. Η υποχρέωση του προηγούμενου εδαφίου αφορά: α) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.), ιδιωτικών κεφαλαιουχικών εταιρειών (Ι.Κ.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, ή β) στις περιπτώσεις ανώνυμων εταιρειών (Α.Ε.), τον διευθύνοντα σύμβουλο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και τα πρόσωπα στα οποία με απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου έχει ανατεθεί το σύνολο της διαχείρισης και εκπροσώπησης της εταιρείας, ή γ) στις περιπτώσεις των συνεταιρισμών, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ή δ) στις υπόλοιπες περιπτώσεις νομικών προσώπων, τον κατά περίπτωση νόμιμο εκπρόσωπο (άρθ. 80 παρ.9 και άρθ. 73 παρ.1 του ν.4412/16)

Στην υπεύθυνη δήλωση να περιλαμβάνεται μνεία ότι ο ίδιος ή ελεγχόμενο από αυτόν φυσικό ή νομικό πρόσωπο δεν έχει συνάψει σύμβαση του άρθρου 118 για διάστημα δώδεκα (12) μηνών πριν την προσφορά ή τη λήψη της απόφασης.

Β) Φορολογική ενημερότητα

Γ) Ασφαλιστική ενημερότητα (άρθ. 80 παρ.2 του ν.4412/16) και υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει εκδοθεί δικαστική ή διοικητική απόφαση με τελεσίδικη και δεσμευτική ισχύ για την αθέτηση των υποχρεώσεων του οικονομικού φορέα όσον αφορά στην καταβολή φόρων ή εισφορών κοινωνικής ασφάλισης (βλ. παρακάτω σημείωση για υπεύθυνη δήλωση)

Δ) Υπεύθυνη δήλωση περί μη επιβολής σε βάρος του οικονομικού φορέα της κύρωσης του οριζόντιου αποκλεισμού, σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας (άρθ. 74 παρ.4 του ν.4412/16, όπως τροποποιήθηκε από το άρθ. 23 του ν.4782/21)

Οι υπεύθυνες δηλώσεις γίνονται αποδεκτές εφόσον έχουν συνταχθεί μετά την κοινοποίηση της παρούσας πρόσκλησης (άρθ. 80 παρ.12 του ν.4412/16, όπως προστέθηκε με την παρ.7αδ του άρθ. 43 του ν.4605/19)

Τα ανωτέρω πιστοποιητικά (β και γ) γίνονται αποδεκτά εφόσον είναι εν ισχύ κατά το χρόνο υποβολής τους, άλλως, στην περίπτωση που δεν αναφέρεται χρόνος ισχύος, εφόσον έχουν εκδοθεί έως τρεις (3) μήνες πριν την υποβολή τους (άρθ. 80 παρ.12 του ν.4412/16, όπως προστέθηκε με την παρ.7αδ του άρθ. 43 του ν.4605/16).

Ε) Νομιμοποιητικά έγγραφα σύστασης και νόμιμης εκπροσώπησης οικονομικού φορέα και συγκεκριμένα:

i)        Γενικό Πιστοποιητικό Μεταβολών του ΓΕΜΗ

ii)      Πιστοποιητικό Ισχύουσας Εκπροσώπησης, το οποίο να έχει εκδοθεί έως τριάντα εργάσιμες ημέρες πριν την υποβολή του.

iii)      Πρακτικό Δ.Σ περί έγκρισης υποβολής προσφοράς.

ΣΤ) Εν ισχύ βεβαίωση εγγραφής στο ΜΕΕΠ στην κατηγορία έργων: ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ.

Επισημαίνεται ότι, δεν λαμβάνονται υπόψη προσφορές οικονομικών φορέων που δεν προσκλήθηκαν να υποβάλουν προσφορά (άρθρο 120 παρ.3α του ν.4412/16, όπως τροποποιήθηκε με το άρθ. 53 του ν.4782/21)

Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ

ΤΟΛΙΖΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΕ3/Α