Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Προς

Μέλη Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του  Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως συμμετέχετε  στην τακτική  συνεδρίαση  της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί  δια περιφοράς, την Τρίτη 08 /08/2023 με ώρα έναρξης 11:30 π.μ. και λήξη 11:45 π.μ, , προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί γνωμοδότησης για  έγκριση ή μη της μελέτης κυκλοφοριακών παρεμβάσεων και ρυθμίσεων στην περιοχή σχολείου στους Ζάρακες.

  1. 2. Λήψη απόφασης περί γνωμοδότησης για έγκριση ή μη χορήγησης άδειας διακοπής κυκλοφορίας, στην Επαρχιακή οδό που συνδέει τον οικισμό  Διρρεύματα με την Κοινότητα Βρύσης για την εκτέλεση εργασιών αποκατάσταση οδοστρώματος της επαρχιακής οδού.

  1. 3. Λήψη απόφασης περί γνωμοδότησης για έγκριση ή μη δημιουργίας εισόδου – εξόδου σε κτιριακή Εγκατάσταση με τίτλο «Δύο Διώροφες Κατοικίες με Υπόγειο» Φερόμενης ιδιοκτησίας των Δήμητρα Λούκα και Σταθοπούλου Γεωργίου εκτός Σχεδίου Πόλεως Αλιβερίου, στην θέση «Αλμυρό Πηγάδι» η «Μάρμαρα Κάμπος».

Ο Πρόεδρος

ΜΑΣΤΡΟΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ