Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

Προς

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική  συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου,  που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Δημοτικό Κατάστημα Αλιβερίου, στις  6/11/2023 ημέρα  Δευτέρα  και ώρα 12:30 μ.μ προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω    θέματα  της  ημερήσιας διάταξης:

  1. 1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης των τεχνικών προδιαγραφών και των όρων διακήρυξης της προμήθειας γάλατος για τους δικαιούχους εργαζομένους του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων.

  1. 2. Λήψη απόφασης περί υλοποίηση έργου  «Wifi4GR – Ανάπτυξη δημοσίων σημείων ασύρματης ευρυζωνικής πρόσβασης στο διαδίκτυο», με κωδικό ΟΠΣ 5033070 του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020.

  1. 3. Λήψη απόφασης περί ορισμού δικηγόρων.

  1. 4. Λήψη απόφασης περί παραίτησης από το ένδικο μέσο της ανακοπής κατά της με αριθμ. ΔΔΠ 1808/2023 διαταγής πληρωμής του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά.

  1. 5. Λήψη απόφασης περί παραίτησης από το ένδικο μέσο της ανακοπής κατά της με αριθμ. ΔΔΠ 1887/2023 διαταγής πληρωμής του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά.

  1. 6. Λήψη απόφασης περί αποδοχής δωρεάς.

Ο  Πρόεδρος

Μπουραντάς Αθανάσιος