Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Προς

Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου

Δήμου Κύμης – Αλιβερίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δήμου Κύμης – Αλιβερίου σε συνεδρίαση

Παρακαλείσθε όπως συμμετέχετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς , στις 05 Δεκεμβρίου 2023 ημέρα  Τρίτη  και ώρα έναρξης 11:00 π.μ και λήξης 11:30 π.μ. , προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

  1. Λήψη απόφασης περί ανανέωσης λειτουργίας γραφείων  ανταποκριτών  ΟΑΕΔ στη Κοινότητα Αλιβερίου και στην Κοινότητα Κύμης.

  1. 2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη της υπ. αριθμ. 14/2023 απόφασης Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με θέμα: « Έγκρισης πρότασης για προσθήκη ειδικότητας στο ΕΠΑΛ Αλιβερίου για το σχ. Έτος 2024-2025».

  1. 3. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη διακοπής κυκλοφορίας  στους κεντρικούς δρόμους του Αλιβερίου κατά την διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου “ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ”, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023, κατά τις ώρες 18:30 έως 00:30.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με ενημέρωση για τα θέματα μέσω  ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) και τηλεφώνου και η ψηφοφορία θα γίνει τηλεφωνικά ή με αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)  στα e-mail: drzervas@gmail.com και στο a.rapti@kimis-aliveriou.gr, σύμφωνα με τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Ο Πρόεδρος

Ζέρβας Γεώργιος