Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ  ΚΥΜΗΣ -ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Αλιβέρι ,26 Ιανουαρίου2024

Αριθ. πρωτ.: 1233

ΠΡΟΣ:

1) Δήμαρχο Κύμης -Αλιβερίου

2) Τακτικά μέλη  του δημοτικού

Συμβουλίου

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου του  Δήμου Κύμης-Αλιβερίου σε τακτική συνεδρίαση.

Παρακαλείσθε όπως  προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Κριεζών ( αριθ. αποφ. 210/2014),  στις 30 Ιανουαρίου    2024 ημέρα  Τρίτη   και ώρα 18:30, προκειμένου να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

  1. Λήψη απόφασης περί εκλογής εκπροσώπων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κύμης Αλιβερίου στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας.
  1. Ενημέρωση σχετικά με το σχέδιο νόμου που αφορά τον υπό διαμόρφωση χάρτη των Ειρηνοδικείων.
  1. Λήψη απόφασης περί ορισμού συμβούλου που δεν εκπροσωπείται στη Δημοτική Επιτροπή, για την συμμετοχή σε αυτή χωρίς δικαίωμα ψήφου.
  1. 4. Λήψη απόφασης περί ορισμού εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στις γενικές συνελεύσεις της εταιρείας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑΣ Α.Ε.».

  1. 5. Λήψη απόφασης περί ορισμού εκπροσώπου  με τον αναπληρωτή του για την εκπροσώπηση του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου στην Επιτροπή Διαχείρισης του προγράμματος (Ε.Δ.Π.) του τοπικού προγράμματος με πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων «Κ/Ξ CLLD LEADER Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ & ΣΚΥΡΟΥ 2023-2027».

  1. 6. Λήψη απόφασης περί ορισμού εκπροσώπου  με τον αναπληρωτή του για την εκπροσώπηση του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου στην Επιτροπή Διαχείρισης του προγράμματος (Ε.Δ.Π.) του τοπικού προγράμματος με πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων στο πλαίσιο του μέτρου 19 «CLLD-LEADER ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ & ΣΚΥΡΟΥ» 2014-2020.

  1. Λήψη  απόφασης περί ορισμού μελών Διοικητικού Συμβουλίου ΝΠΔΔ Δήμου Κύμης – Αλιβερίου με την επωνυμία «ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ».
  1. Λήψη απόφασης περί ορισμού  μελών Διοικητικού Συμβουλίου ΝΠΔΔ Δήμου Κύμης – Αλιβερίου με την επωνυμία «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ» .
  1. Λήψη απόφασης περί ορισμού  μελών Διοικητικού Συμβουλίου ΝΠΔΔ Δήμου Κύμης – Αλιβερίου με την επωνυμία «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ»

10. Λήψη απόφασης περί ορισμού Προέδρου και Παραγωγικών Τάξεων της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου.

11.  Λήψη απόφασης περί ορισμού  μελών Διοικητικού Συμβουλίου ΝΠΙΔ Δήμου Κύμης – Αλιβερίου με την επωνυμία «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ – ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ» με διακριτικό τίτλο «Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.»

12. Λήψη απόφασης περί ορισμού  εκπροσώπων Δήμου στις Γενικές Συνελεύσεις του ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας ΑΕ.

13. Λήψη απόφασης περί ορισμού εκπροσώπων του Δήμου για την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών και τις συναλλαγές με τις τράπεζες, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και της Τράπεζας της Ελλάδος.

14. Λήψη απόφασης περί :«Συγκρότησης Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων για το έτος 2024 .»

15. Λήψη απόφασης συγκρότηση της  επιτροπής εκτίμησης ακινήτων και κινητών για την εκμίσθωση, εκποίηση, ανταλλαγή, αγορά και μίσθωση κινητών και ακινήτων για το έτος 2024.

16. Λήψη απόφασης περί συγκρότησης επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών μίσθωσης- εκμίσθωσης  -   εκποίησης –αγοράς κινητών και ακινήτων για το έτος 2024.

17. Λήψη απόφασης περί ορισμού μελών επιτροπής καταμέτρησης και εκτίμησης αχρήστων υλικών του Δήμου.

18. Ορισμός Μελών για τη Συγκρότηση Επιτροπής του Άρθρου 35 του Γενικού Κανονισμού Λιμένα Αριθμ.20.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΖΕΡΒΑΣ     ΓΕΩΡΓΙΟΣ