Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

Πράξη εφαρμογής ΠΕ ΙΙ του Σχεδίου πόλεως Αλιβερίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

Δημοσιεύθηκε την Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Πράξη εφαρμογής ΠΕ ΙΙ του Σχεδίου πόλεως Αλιβερίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ιδιοκτητών ακινήτων της Περιοχής εντός  της Επέκτασης του Σχεδίου Πόλεως Αλιβερίου , στην Πολεοδομική Ενότητα ΙΙ  η οποία εγκρίθηκε με το ΦΕΚ 491Δ/10-09-1990

Η  Νέα Σύμπραξη των Γραφείων

« ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΒΕΛΕΓΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Ε.Ε. – ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΧ. & ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ

- Α. & Ι. ΠΡΕΣΒΕΛΟΣ  & ΣΙΑ Ο.Ε. δ.τ. <<  ΙΡΙΣ Ο.Ε. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ >>

δ.τ. << ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΒΕΛΕΓΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝ/ΤΕΣ Ε.Ε. >>

- ΤΟΠΟΔΟΜΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ –

δ.τ. << ΤΟΠΟΔΟΜΙΚΗ Α.Ε. >>   »  , οι οποίοι είναι Ανάδοχοι της Μελέτης <<Πράξη εφαρμογής ΠΕ ΙΙ του Σχεδίου πόλεως Αλιβερίου του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου>> Ολοκλήρωσε την Πράξη Εφαρμογής

Μετά την Ολοκλήρωση της Πράξης Εφαρμογής της Πράξης εφαρμογής της Πολεοδομικής Ενότητας ΙΙ  Αλιβερίου  του Δήμου Κύμης Αλιβερίου  (ΦΕΚ 491Δ/10-09-1990) ,  θα πραγματοποιηθεί   ανάρτηση της

Καλούνται οι ιδιοκτήτες, των οποίων τα γεωτεμάχια (ακίνητα), βρίσκονται εντός της παραπάνω Πολεοδομικής μελέτης, να λάβουν γνώση του Σχεδίου και των Κτηματολογικών Πινάκων της Πράξης Εφαρμογής.

Η  Ανάρτηση θα γίνει σε χώρο που διαθέτει ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου , επί της Γωνίας των Οδών Λεβ. Γαλανού & Αν. Ζώμα και  οι ώρες κοινού θα είναι  τις Εργάσιμες ημέρες και από ώρα  09:00 έως ώρα 13:00 .

Όσοι έχουν αντιρρήσεις με τα στοιχεία της προτεινόμενης Πράξης Εφαρμογής, πρέπει μέσα στην αποκλειστική προθεσμία της ανάρτησης να καταθέσουν ΕΝΣΤΑΣΗ με το ΚΑΕΚ της ιδιοκτησίας τους πλήρως τεκμηριωμένη ,  είτε στο πρωτόκολλο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου είτε να την αποστείλουν στο (  email : dimos.kimis-aliveriou@0902.syzefxis.gov.gr )  αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους ενίστανται, συνοδευόμενη με αποδεικτικά στοιχεία που στοιχειοθετούν τις αντιρρήσεις τους.

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 12 του Ν. 1337/83, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, όσοι ιδιοκτήτες ακινήτων της ως άνω περιοχής δεν έχουν υποβάλλει μέχρι σήμερα δήλωση ιδιοκτησίας, πρέπει να την υποβάλουν στο παραπάνω διάστημα επίσης στο πρωτόκολλο του Δήμου.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση που δεν έχει υποβληθεί δήλωση ιδιοκτησίας από ιδιοκτήτες ακινήτων της υπό ανάρτηση περιοχής  είναι δυνατή η υποβολή της σχετικής δήλωσης στη παρούσα φάση.

Η υποβολή δήλωσης είναι υποχρεωτική σύμφωνα με τον Ν. 2242/94 η δε παράλειψη υποβολής συνεπάγεται όλες τις επιπτώσεις της παραγράφου 5 του άρθρου 6 του παραπάνω νόμου για την ιδιοκτησία ως εξής:

α. Κάθε δικαιοπραξία εν ζωή είναι αυτοδικαίως και απολύτως άκυρη αν δεν επισυνάπτεται σε αυτήν πιστοποιητικό του Δήμου, με το οποίο θα βεβαιώνεται η υποβολή της δήλωσης ιδιοκτησίας.

β. Δεν χορηγείται άδεια οικοδομής στο ακίνητο χωρίς την υποβολή κυρωμένου αντιγράφου της δήλωσης ιδιοκτησίας και του παραπάνω αναφερόμενου πιστοποιητικού.

Η   προθεσμία υποβολής ενστάσεων ή δηλώσεων ιδιοκτησίας ορίζεται σε τριάντα  (21) ημέρες από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης στον ημερήσιο  τύπο.

Έντυπο της ένστασης καθώς και της Δήλωσης Ιδιοκτησίας θα υπάρχει  εντός του χώρου Ανάρτησης  , αλλά και στο Site του Δήμου Κύμης Αλιβερίου  ( http://www.kimis-aliveriou.gr ) , όπου θα υπάρχει και το Σχέδιο και οι Κτηματολογικοί Πίνακες σε Μορφή  Pdf .

Συνημμένα Αρχεία: Σχέδιο και Πίνακες

Αλιβέρι,     23-07-2021

Ο Υπάλληλος της Υ.ΔΟΜ

Μπαϊρακτάρης  Ιωάννης

Πολιτικός  Μηχανικός  Π.Ε.3

Με Βαθμό Δ

Κύμη,    23-07-2021

Η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Υ.ΔΟΜ

Υπατίδη Παναγιώτα

Τοπογράφος Μηχανικός Τ.Ε.

Με Βαθμό Α