Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ 2022

Δημοσιεύθηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Συμμετοχή στην ετήσια εμποροπανήγυρη Αυλωναρίου

Για τη συμμετοχή στην ετήσια εμποροπανήγυρη Αυλωναρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Αυλωνάρι από 7 Οκτωβρίου 2022 έως και 13 Οκτωβρίου 2022, ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου  καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε εμποροπανήγυρεις, να υποβάλλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως 27/09/2022 και ώρες 09:00 με 14:00,  στα γραφεία της Δ.Ε. Αυλώνος του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου. To έντυπο της αίτησης, καθώς και η εν λόγω πρόσκληση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα είναι διαθέσιμα και στην ιστοσελίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου (www.kimis-aliveriou.gr) στην ενότητα Νέα & Ανακοινώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες αρμόδιοι υπάλληλοι Μπαϊρακτάρη Μαρία και Σαμαράς Βασίλειος, τηλέφωνα επικοινωνίας: 2223350239 και 2223350223.

Email:mariabairactari@gmail.com και vsamarase@yahoo.gr.

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στην ετήσια Εμποροπανήγυρη βάσει της παρ.1 του αρ.37 του Ν.4849/2021 έχουν ως πωλητές φυσικά και νομικά πρόσωπα, κάτοχοι:

  1. βεβαίωσης δραστηριοποίησης ετήσιας διάρκειας στις βραχυχρόνιες αγορές

άδειας παραγωγού πωλητή και επαγγελματία πωλητή δραστηριοποίησης στις

λαϊκές αγορές

  1. άδειας δραστηριοποίησης στο στάσιμο ή στο πλανόδιο εμπόριο
  2. άδειας χειροτέχνη-καλλιτέχνη

Οι θέσεις αποδίδονται στις παραπάνω κατηγορίες των πωλητών με την ακόλουθη ποσόστωση:

  1. το εβδομήντα πέντε τοις εκατό (75%) των θέσεων στους κατόχους βεβαίωσης δραστηριοποίησης ετήσιας διάρκειας στις βραχυχρόνιες αγορές,
  2. το δέκα τοις εκατό (10%) των θέσεων στους κατόχους άδειας παραγωγού πωλητή και επαγγελματία πωλητή που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές,
  3. το δέκα τοις εκατό (10%) των θέσεων στους κατόχους άδειας δραστηριοποίησης στο στάσιμο ή στο πλανόδιο εμπόριο και
  4. το πέντε τοις εκατό (5%) των θέσεων στους κατόχους άδειας χειροτέχνη καλλιτέχνη.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

  1. Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση  στην οποία εκτός των άλλων θα δηλώνονται η διεύθυνση της ασκούμενης δραστηριότητας, τα προς πώληση είδη καθώς και η  χρονική διάρκεια για την οποία ζητείται η παραχώρηση της χρήσης αυτού
  2. Φωτοαντίγραφο της άδειας που κατέχει κατά περίπτωση
  3. Πρόσφατη απόδειξη ταμειακής μηχανής .
    1. Δημοτική ενημερότητα από τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου (αυτεπάγγελτα-άρθρο  285 Δ.Κ.Κ.).
    2. Φωτοτυπία βιβλιάριου υγείας ή πιστοποιητικό υγείας, εφόσον πρόκειται για διάθεση τροφίμων- ποτών. Οι ενδιαφερόμενοι θα συμμετέχουν στη διαδικασία μετά από τον έλεγχο για την πληρότητα των στοιχείων από την Υπηρεσία

Οι  πωλητές-έμποροι είναι υποχρεωμένοι  να διαθέτουν  αναγομωμένο πυροσβεστήρα 6 κιλών ξηράς κόνεως σε ισχύ.

Σε περίπτωση  κενών θέσεων και αν οι ενδιαφερόμενοι θα είναι κάτοχοι άδειας που υπερβαίνει την ποσόστωση, θα εγκρίνεται η συμμετοχή τους, προκειμένου η Εμποροπανήγυρη να έχει πληρότητα και να στεφθεί με μεγαλύτερη επιτυχία.

Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου  διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει στους ενδιαφερόμενους τη συμμετοχή στην εμποροπανήγυρη, εάν δεν έχουν εξοφλήσει την οφειλή τους και στην περίπτωση αυτή δεν επιστρέφεται η τυχόν καταβληθείσα προκαταβολή.

Δεν επιτρέπεται η μεταβίβαση, η εισφορά, η εκμίσθωση και η παραχώρηση κατά χρήση, των περιπτέρων στην Εμποροπανήγυρη, από τους δικαιούχους σε οποιονδήποτε τρίτο.

Συνημμένα Αρχεία:
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο Δήμαρχος
Αθανάσιος Μπουραντάς