Δήμος Κύμης Αλιβερίου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΒΑΚ | ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΙΟΥ
Κανονισμός Καθαριότητας
Facebook Page
Blog
Δ.Ε.Υ.Α.Κ.Α.
Ινστιτουτο Παπανικολαου
Πολιτική Προστασία SPOT
Your Europe
Σύνδεσμοι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ – ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΑΝΟΙΚΤΟΥ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ»

Αναθέτουσα Αρχή

Δήμος Κύμης – Αλιβερίου

Αντικείμενο

Προμήθεια και τοποθέτηση  εξοπλισμού και λοιπών εργασιών για την δημιουργία  Παιδικών Χαρών του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

Συνοπτική περιγραφή φυσικού και οικονομικού αντικειμένου

Αντικείμενο της σύμβασης, βάση της εγκεκριμένης μελέτης 39/2020 της Υπηρεσίας, αφορά την δημιουργία τριών νέων βιώσιμων, σύγχρονων, λειτουργικών και ασφαλών παιδότοπων (παιδικές χαρές) του Δήμου με στόχο τη βελτίωση και αναβάθμιση των χώρων, κατά τα ισχύοντα πρότυπα ασφαλείας.

Οι προβλεπόμενες, βάση μελέτης, επεμβάσεις θα υλοποιηθούν στους οικισμούς Χάνια (Τοπική Κοινότητα Αυλωναρίου – Δημοτική Ενότητα Αυλώνος), Βέλους (Τοπική Κοινότητα Βέλους-Δημοτική Ενότητα Δυστίων) και Ακτή Νηρέως (Τοπική Κοινότητας Αγίου Ιωάννου / Δημοτική Ενότητα Ταμυνέων) του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου. Οι συγκεκριμένοι χώροι θα καλύψουν τις ανάγκες σε υπαίθρια αναψυχή όπου υπάρχει μεγάλη επισκεψιµότητα από παιδιά και συνοδούς και δεν υπάρχει σήμερα παιδική χαρά.

Επίσης οι επιλεχθέντες χώροι τηρούν τα προαπαιτούμενα κριτήρια ώστε να πιστοποιείται η καταλληλότητα του χώρου.

Τα κύρια προς προμήθεια είδη κατατάσσονται στους ακόλουθους κωδικούς του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων (CPV) :

Α/Α ΕΙΔΟΣ CPV
1 ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ 37535200-9
2 ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ 33682000-4
3 ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ 34991000-0
4 ΦΥΤΑ 03451000-6

Αναλυτικά τα CPV ανά είδος αναφέρονται στον Προϋπολογισμό της μελέτης

Η παρούσα σύμβαση δεν υποδιαιρείται σε τμήματα

Προσφορές υποβάλλονται για το σύνολο της προμήθειας.

Η συνολική εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των €185.499,04 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%  (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: €149.596,00, ΦΠΑ:  €35.903,04).

Χρηματοδότηση

Φορείς χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ (κατά 80%), στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ», στον Άξονα Προτεραιότητας 1: «Αστική Αναζωογόνηση» (ΑΡ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ  5784/01-09-2020 – ΑΔΑ: 9ΞΥΥ46Ψ844-Υ10), στο οποίο με την 225.2.1/2021 (ΑΔΑ: ΨΩ6Ζ46Ψ844-ΧΔ7) απόφαση του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου του ΥΠΕΝ, εντάχθηκε η προμήθεια της Πράξης του ΔΗΜΟΥ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ με τίτλο: «Προμήθεια και τοποθέτηση  εξοπλισμού και λοιπών εργασιών για την δημιουργία  Παιδικών Χαρών του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου», και κατά 20% ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου, μέσω ίδιων πόρων.

Κριτήριο κατακύρωσης

Η  κατακύρωση  θα γίνει με το κριτήριο της πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφοράς, βάσει  τιμής (χαμηλότερη προσφορά) για το σύνολο της προμήθειας ανάμεσα στις προσφορές που πληρούν τις απαιτήσεις των τεχνικών προδιαγραφών της διακήρυξης.

Χρονοδιάγραμμα

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης της προμήθειας ορίζεται σε πέντε (5) μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης με δυνατότητα παράτασης όπως ορίζεται αναλυτικά στα σχετικά άρθρα της μελέτης.

Διάθεση των έγγραφων στοιχείων του διαγωνισμού

Τα έγγραφα του διαγωνισμού είναι διαθέσιμα για απεριόριστη, πλήρη, άμεση και δωρεάν πρόσβαση στη διεύθυνση Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων (ΚΗΜΔΗΣ)» στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.promitheus.gov.gr όπως και στη διεύθυνση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων http://www.eprocurement.gov.gr. (α/α συστήματος  185253 ).

Επίσης και στην ιστοσελίδα του Δήμου:  www.kimis-aliveriou.gr/

Τρόπος και προθεσμία υποβολής προσφορών – Διενέργεια διαγωνισμού

Οι προσφορές πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:

www.promitheus.gov.gr του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (α/α συστήματος  185253 ). 

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η Δευτέρα 27/03/2023 και ώρα  13:30.

Εγγυήσεις συμμετοχής

Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό κατατίθενται από τους προσφέροντες, εγγυητική  επιστολή  συμμετοχής ύψους δύο χιλιάδων εννιακοσίων ενενήντα δύο  (2.992,00) ευρώ.

Οι εγγυητικές επιστολές εκδίδονται από πιστωτικά ιδρύματα που λειτουργούν νόμιμα. Μπορούν, επίσης, να εκδίδονται από το Ε.Τ.Α.Α.-Τ.Σ.Μ.Ε.Δ.Ε. ή να παρέχονται με γραμμάτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων με παρακατάθεση σε αυτό του αντίστοιχου χρηματικού ποσού.

Η εγγύηση συμμετοχής πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για τριάντα (30) ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς του προσφέροντος.

Δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Δεν απαιτείται.

Πληροφορίες: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν το πλήρες κείμενο της διακήρυξης και των λοιπών συμβατικών τευχών από το δικτυακό τόπο του διαγωνισμού μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. όπου και υποβάλλονται τα σχετικά αιτήματα παροχής συμπληρωματικών πληροφοριών –διευκρινήσεων, μόνο από εγγεγραμμένους στο σύστημα οικονομικούς φορείς (αρ. ΕΣΗΔΗΣ  185253 ).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΛΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΕ/Α